Diensten

06-40190608

DIENSTEN

Wat doen we? Voor wie?

Waarom GWW-Bouw Coach?

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?


Maak vrijblijvend een afpraak met ons, wij u informeren u graag!

Wat doen wij?


Om de maximale prestatie uit een UTA-organisatie te halen zijn er minimale vereisten nodig:


 • Betrokkenheid en draagvlak vanuit de directie;
 • Voldoende facilitaire voorzieningen (werkplekinrichting, software);
 • Voldoende vakkennis bij de medewerkers;
 • Voldoende ervaring binnen de organisatie met de verschillende bouwfasen;
 • Voldoende teamspirit;
 • Goede onderlinge samenwerking tussen het UTA-personeel (zowel intern als extern).


Het UTA-personeel in de GWW- en Bouwsector bestaat uit mensen die vaak diverse functies binnen verschillende bedrijven uitgeoefend hebben. Vrijwel niemand past perfect in zijn ‘papieren’ functieprofiel maar heeft vaak andere en zelfs meer ervaring op andere raakvlakken die vaak niet benut worden binnen het bedrijf.


We hebben een unieke bedrijfsscan en aanpak ontwikkeld om de UTA-organisatie en kennis te optimaliseren die er voor zorgt dat de UTA-organisatie beter gaat presteren en mede daardoor het rendement van het hele bedrijf verbeterd. Wij zijn in staat iedere UTA-organisatie te doorgronden, te analyseren en een verbeterprogramma op te stellen en uit te voeren waardoor uw organisatie en bedrijf binnen zeer korte tijd (nog) beter presteert dan voorheen.


Door de juiste man op de juiste plaats met de juiste drive en team-geest neer te zetten in de UTA-organisatie dragen wij bij aan het rendement van het aannemersbedrijf.


Ons onderscheidend vermogen komt voort uit een meer dan 25 jaar lange aantoonbare eigen ervaring in 95% van de UTA-functies.


Wij spreken de taal van het UTA-personeel tot op detail-niveau, weten waar de schoen wringt en wat er van de functie verwacht wordt. Wij  werken op bedrijfs-, afdelings- en persoonlijk niveau om te analyseren, knelpunten te observeren en verbeteringen door te voeren.

Voor wie?


Onze opdrachtgevers  zijn aannemersbedrijven in de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW) en Bouwsector met een bedrijfsgrootte verdeeld naar klein-, midden- en grootbedrijf.


Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die behoefte hebben aan een realistische en onafhankelijke spiegel van hun UTA-organisatie en ook open staan voor verbetermaatregelen van hun organisatie.


GWW-Bouw Coach kijkt  als onafhankelijk adviseur neutraal naar organisaties zonder beïnvloedt te worden door interne of externe factoren.


Vooruitstrevende moderne aannemersbedrijven hebben een missie  en een visie  met een ‘stip op de horizon’. Waar staan we nu en waar we willen als bedrijf naar toe? De stip op de horizon is onze basis om te starten. Samen met de (regio-) directie(s)  rollen we de bedrijfsvisie uit tot een behapbaar uitvoeringsplan .


Tenders en bouwcombinaties zijn unieke samenwerkingsverbanden tussen personen en (verschillende) bedrijven die  kortstondig (tender) of langdurig (bouwcombinatie) als team een maximale prestatie moeten neerzetten.

Wij dragen zorg voor  de juiste samenwerking, teamspirit, vakkennis en de juiste ‘drive’ voor deze teams!  GWW-Bouw Coach werkt altijd in opdracht van de ondernemer of de (regio-)directie.

Waarom GWW-Bouw Coach?


 • De leden van GWW-Bouw Coach hebben een meer dan ruime ervaring in het aannemersbedrijf, zijn gedreven, loyaal en  recht door zee.  
 • Wij kijken niet door een roze bril maar geven een eerlijk en open beeld van de UTA-organisatie binnen het aannemersbedrijf.
 • Het verbetermanagement-traject wordt door 1 contactpersoon vanuit GWW-Bouw Coach geleidt voor uw bedrijf.
 • Als onafhankelijke coach gaan wij voor een lange termijn-relatie met de bedrijven. We zijn niet alleen adviseur, maar  daadwerkelijk coachen wij het bedrijf en haar medewerkers gedurende langere periodes.
 • We denken daadwerkelijk met het bedrijf mee en kunnen als ‘onahankelijke derde partij’ vaak meer bereiken binnen organisaties dan de eigen medewerkers en/of directie.

GWW-Bouw Coach

verbetermanagement

Optimalisatie  en reorganisatie  van UTA-personeel van aannemersbedrijven in de Grond-, Weg- en Waterbouw- en Bouwsector

QUICK LINKS


Home                     |     Diensten


Hoe werken wij?  |     Contact

VOLG ONS

Facebook

Linkedin

Twitter

NEEM CONTACT MET ONS OP

Telefoon: 06-40190608

GWW-Bouw Coach

Kolgans 8

        5221 GC  's-Hertogenbosch

Copyright 2020 © Inter Civiel